Medewerkers

Bettina van Steenis

Bettina van Steenis
Huisarts

Huisarts Van Steenis heeft, naast de huisartsopleiding, opleidingen gevolgd op het gebied van gyneacologie, IVF (vruchtbaarheids-behandelingen) en psycho-sociale hulpverlening. Zij staat ingeschreven in het register voor bijzondere bekwaamheden als Erkend Kwaliteitsconsulent en Huisarts Echografist. Zij is maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aanwezig. 

Rosella Balena

Rosella Balena
Huisarts

Op dinsdag en woensdag wordt er spreekuur gedaan door huisarts Balena.

Marjolein Bosman

Marjolein Bosman
Assistente

Assistente Marjolein heeft zich verder bekwaamd in diabeteszorg en heeft hiervoor op maandag haar spreekuur. Op de dinsdag en om de andere week op donderdag werkt zij als assistente en kunt u bij haar terecht voor het maken van afspraken, het toedienen van injecties, oren uitspuiten, wratten aanstippen en bloeddruk meten. 

Karin Meijerink

Karin Meijerink
Praktijkondersteuner (POH)

Praktijkondersteuner Karin doet spreekuren voor Cardio Vasculair Risicomanagement (hart- en vaatziekte), ouderenzorg 75+ en polyfarmacie. Zij heeft ook werkzaamheden in verband met de kwaliteitszorg en de accreditatie van de praktijk. Karin werkt op maandag, dinsdag en donderdagochtend.

Henny Niessink

Henny Niessink
Assistente

Henny werkt in de praktijk op maandag, woensdag en vrijdag. Op woensdagmiddag doet zij visites in het kader van het ouderenzorgprogramma. U kunt bij haar terecht voor het maken van afspraken, het toedienen van injecties, oren uitspuiten, wratten aanstippen en bloeddruk meten. 

 Marjan Lentink

Marjan Lentink
Assistente

Marjan werkt in de praktijk op maandag, woensdag en om de andere week op donderdag. U kunt bij haar terecht voor het maken van afspraken, oren uitspuiten, het toedienen van injecties, wratten aanstippen en bloeddruk meten. Ook verricht zij management taken in het kader van de kwaliteitszorg en de accreditatie van de praktijk.